Advertentie plaatsen

Het meisje dat nagelbijt en de man die altijd te laat komt - Ann


Geplaatst 10, Oct, 2018, 12:39

27 x bekeken

€ 2,00 Bewaren?

Het meisje dat nagelbijt en de man die altijd te laat komt - Ann
Samenvatting
  • € 2,00
  • Gebruikt  
Omschrijving

Paperback, uitgave 2007, 202 blz. Een aantal passages in het boek zijn gemarkeerd met gele markeerstift. Verder in goede staat. Verzendkosten (3,80 euro) zijn voor de koper. 

Word je gek van je eigen gewoonten? Saboteer je jezelf door je onbewuste, schijnbaar oncontroleerbare acties? Ben je continu van alles kwijt, ben je niet vooruit te branden, doe je aan nagelbijten, snurk je, zit je aan je haar te plukken, drink je te veel koffie of rook je 20 sigaretten op een dag? Al dit soort gewoonten verminderen wel je spanning en nervositeit op dit moment maar zijn misschien op de lange duur schadelijk voor je.
Waarom zijn gewoonten toch zo ingebakken in ons bestaan? We negeren ze meestal, gaan er niet erg bewust mee om. Toch moet er een link bestaan tussen wat we doen en hoe we ons voelen. Dit boek gaat in op de emotionele achtergronden van allerlei gewoonten en gedrag. We krijgen inzicht in de reden ervan en kunnen leren hoe we onze gewoonten kunnen loslaten of veranderen. Zo kunnen we ons gezonder en gelukkiger gaan voelen.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Vergelijkbare advertenties
Voor engelen en duivels - Carlotta Torchia
Paperback, uitgave 2002, 160 blz. Boek is in goede staat. Verzendkosten (3,80 euro) zijn voor de koper. "Voor Engelen en Duivels" is de titel van dit spraakmakende boek. De Italiaanse Carlotta Torchia, die in Amsterdam en ...
€ 2,00
Delft, Nederland
Omgaan met stress - Dick van den Heuvel, Foeke Jan Reitsma
Pocket, Ankertje 119, uitgave 1988, 88 blz. Boekje is in goede en nette staat. Verzendkosten (3,80 euro) zijn voor de koper. Dit Ankertje is geen hoogdravend betoog of handleiding voor artsen of therapeuten - al zullen zij veel van de ...
€ 2,00
Delft, Nederland
Leesuil Actief sinds: 15, Jan, 2018,
Nog geen feedback
Bekijk meer advertenties Contact opnemen?

Delft, Nederland

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Wachtwoord vergeten?

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Locatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?