Advertentie plaatsen

Hoog sensitieve personen - Elaine N. Aron


Geplaatst 16, Apr, 2018, 12:42

4 x bekeken

€ 3,00 Bewaren?

Hoog sensitieve personen - Elaine N. Aron
School, Studie en Wetenschap Hoog sensitieve personen - Elaine N. AronSchool, Studie en Wetenschap Hoog sensitieve personen - Elaine N. AronSchool, Studie en Wetenschap Hoog sensitieve personen - Elaine N. Aron
Samenvatting
  • € 3,00
  • Gebruikt  
  • 2003 
Omschrijving

Paperback, uitgave 2003, 308 blz. Bladranden zijn licht verkleurd; verder in goede staat. Verzendkosten (3,80 euro) zijn voor de koper. 

Een op de vijf mensen wordt geboren met een verhoogde gevoeligheid, en vele grote kunstenaars en denkers die de wereld heeft voortgebracht waren HSP's. Veel HSP's zijn uiterst consciëntieus en intuïtief. Maar de eigenschap heeft ook lastige kanten: HSP's hebben de neiging snel overweldigd te raken door gezelschap, het werk of een drukke omgeving, waardoor ze, als reactie, in hun schulp kruipen. HSP's hebben vaak last van onzekerheid en van sociale belemmeringen. Elaine Aron, psychotherapeut en zelf een HSP, combineerde wetenschappelijk onderzoek met haar ervaringen als therapeut en schreef een toegankelijk en bruikbaar boek voor HSP's én voor de mensen in hun omgeving. Het boek bevat zelftests, veel praktijkgevallen en tips om met overgevoeligheid om te gaan, van onzekerheid af te komen en een nieuwe sociale balans te vinden.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Leesuil Actief sinds: 15, Jan, 2018,
Nog geen feedback
Bekijk meer advertenties Contact opnemen?

Delft, Nederland

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Wachtwoord vergeten?

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Locatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?