Advertentie plaatsen

Van Hoogkarspel naar Uruzgan - Gaby Deijs


Geplaatst 12, Jan, 2019, 11:54

2 x bekeken

€ 3,00 Bewaren?

Van Hoogkarspel naar Uruzgan - Gaby Deijs
Geschiedenis, Politiek en Historie Van Hoogkarspel naar Uruzgan - Gaby Deijs
Samenvatting
  • € 3,00
  • Gebruikt  
  • Uruzgan 
  • 2012 
Omschrijving

Paperback, uitgave 2012, 222 blz. met zwart/wit foto's. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten (3,50 euro) zijn voor de koper. 

Korporaal Gaby Deijs is met zijn 28 jaar een veteraan. Hij is een van de paar duizend Nederlanders die werden uitgezonden voor een vredesmissie onder de vlag van de NAVO. Ver weg van huis vochten zij mee in oorlogen in Irak en Afghanistan. Deijs, een gewone jongen uit de kop van Noord-Holland, maakte onderdeel uit van zowel de Stabilisation Force Iraq als de Task Force Uruzgan. Gedurende de maanden in het Midden-Oosten hield hij nauwgezet een dagboek bij en correspondeerde met het thuisfront. De persoonlijke notities bieden de lezer een unieke blik op de recente Nederlandse vredesmissies. Deijs vertelt niet alleen over de alledaagse gang van zaken - het wachtlopen, de verveling, de altijd gevaarlijke patrouilles en de aanslagen - maar ook over de heimwee naar thuis en het verdriet om gesneuvelde kameraden. Van Hoogkarspel naar Uruzgan is het eerlijke verslag van een jonge militair die de vertrouwde Nederlandse klei verruilde voor de zinderende woestijnen van het Midden-Oosten.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Vergelijkbare advertenties
Rotterdam, geblaakte stad - Ben Laurens
Paperback, uitgave 1995, 192 blz. Naam op titelblad geschreven; verder in goede en nette staat. Verzendkosten (3,80 euro) zijn voor de koper. Op 5 mei herdenkt Nederland Je Bevrijding van het Duitse juk. Aan die Bevrijding ging een ...
€ 3,00
Delft, Nederland
Leesuil Actief sinds: 15, Jan, 2018,
Nog geen feedback
Bekijk meer advertenties Contact opnemen?

Delft, Nederland

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Wachtwoord vergeten?

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Locatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?